Susanne Charlotte Winther

Jeg hedder Susanne Charlotte Winther. Jeg er fast lejer af minigalleriet- i Galleri H. Rørholmsgade 6 kld. tv. Her vil du kunne se mine værker, som består af akryl på lærred. Når jeg maler mine malerier, er jeg fascineret af noget nostalgisk samt noget moderne. Jeg er optaget af det ekspressive udtryk og kontraster. Det der er anderledes. Det feminine og det maskuline og foreningen af disse. Jeg er vild med stærke farver og bliver draget af disse. Det er altid figurative motiver.

Jeg er autodidakt maler med undervisning fra forskellige småkurser samt pædagoguddannelsen, hvor jeg har billedkunst som linjefag. Gennem pædagogarbejdet har det været tydeligt, at mit fokus har været på det barn der har brug for ekstra omsorg, det barn der står uden for mængden og det barn der på overfladen virker uregerligt indtil man dykker under overfladen og ser barnet. Det fokus vil altid være med mig. Det er bevidst og ubevidst nok dette fokus som ofte skinner igennem i mine værker.

Jeg vil samtidig gerne nu fokusere på at give inspiration og tegne og maleglæde videre til børn, derfor er der mulighed at melde sit barn på Den Lille Tegne og Maleskole – For Børn. (3-9 klassetrin). Derudover vil jeg gerne fokusere mere på mit egen kunstneriske virke.

Åbningstider:
Jeg er at træffe fast i minigalleriet- galleri H den første søndag i måneden kl 12-16 samt efter aftale.
Der vil også være dage indimellem, hvor jeg er i galleriet i Galleri H’s åbningstid onsdag og torsdag kl 15-18 og lørdag kl 11-14.

Klik ind på min hjemmeside hvis du vil se mere: www.jensenogmig.dk
Email: winther.s.t@gmail.com
Telefon: 2491 9482

gade & nummer:
Galleri H
Rørholmsgade 6. kld.tv. 1253 København K.