Vores opslagstavle er principielt vores Facebook side. Det vil sige at denne side er et spejl af denne.

Rørholmsgades Facebook Posts

God weekend!

5 dage ago

Kunstnergaden Rørholmsgade

... Se mereSe mindre

Kulturnat i kunstnergaden - og musikalsk bidrag  fra hele to lirekassemænd ❤️😍 Gadens gallerier har åbent til midnat..
Galleri KBH KUNST
Vi ses 🌙😃

3 uger ago

Kunstnergaden Rørholmsgade

... Se mereSe mindre

Festlig fernisering udstilling af Simon Simonsen
& Kulturnatten kalderMenneskets natur er at ville forfine, kultivere.
På den måde distancerer vi os fra naturen.
Konstruerer os som kunstværker.
Men ofte i tryghedsskabende  anskuelses vinkler.
På den måde mindsker vi livfuldhed og fantasi.
Kunstneriske projekter kan ruske op i det konforme,
Skabe liv og nærvær.Se det var kunstnerens egne ord, og vi siger bare : vel kom;)
Skab liv og samvær sammen med os, og hinanden og naturligvis kunstneren. Kom og mød Simon og hans sprælske verden af ord og billeder.Der er levende musik, varme og noget godt til både sjæl, mave og gane.Desuden kan man komme til en forrygende kulturnat 13. oktober 18-24, hvor Simon vil lave små -filosofiske foredrag på helt sin egen skævtvinklede og skægge, men absolut eftertænkelsesværdige måde, assisteret af sine to cool tur-guider!så kom forbi til : På hat med Kulturen- i nattenHele kunstnergaden og parkmuseerne er også med i Kulturnatten så der er en masse at se og opleve i nærheden.
Vi glæder os meget til at tage imod jer,Vi ses i LowLands, KH Rikke og Tine
Hey, det er første søndag i måneden ... Så der er åbent i gallerierne i kunstnergaden kl. 12-16. Kig ind...
Du kan nå det endnu ! Forlæng sommeren - malekursus i skønne Andalusien 🌞

4 uger ago

Kunstnergaden Rørholmsgade

Fra den 30. september har du mulighed for at opleve imponerende og provokerende kunst i stort format af billedkunstneren Frank Wood i Galleri kbh kunst.

Frank Wood: "If it's ugly - it's art"Sep 30, 13:00Galleri KBH KUNSTFra den 30. september har du mulighed for at opleve imponerende og provokerende kunst i stort format af billedkunstneren Frank Wood i Galleri kbh kunst.

Frank Wood er en figurativ maler, hvis motiver lever på kanten af surrealismen og det groteske. Han får i sine værker afløb for, hvad han kalder ustyrlige, uforklarlige, uforståelige og ofte grænseoverskridende fantasier og visioner, som fylder i hans indre. Han søger forklaringer på hemmelighederne i hans indre univers og det manifesterer sig i insisterende motiver, som får os til at reagere med lige dele fryd og forargelse; med undren og forundring.

Han startede sin karriere som sølvsmed og kom senere i mesterlære hos maleren Erwin Kuchta. Han har haft atelier og arbejdet med sine værker på værksteder i bl.a. Indien og Cuba. Han oprettede atelier i Danmark i 2009 og har siden eksperimenteret med, og udviklet sin egen specielle maleteknik, baseret på den såkaldte ”renæssance-teknik”. Denne teknik består bl.a. i at man blander malingen til et maleri helt fra bunden ved brug af ganske bestemte olier og pigmenter, der så påføres lærredet i mange lag og i ganske bestemte intervaller. Resultatet forener moderne maleteknik med gammel Italiensk materialekendskab.
Frank Wood fortæller selv om sine billeder: “Jeg har hele mit liv levet på kanten af den bekvemme, vedtagne gode smag. Jeg har altid været draget mod det mærkværdige og forunderlige i livet, søgt forklaringer de mest obskure og uventede steder, og set skrækkelige hemmeligheder i mit eget indre univers. Det er i dette grænseland, hvor det tiltrækkende og frastødende kæmper mod hinanden, at disse insisterende billeder er blevet til.”

Vi glæder os til at se jer til en stor oplevelse i Galleri kbh kunst. Kom til fernisering den 30. september kl. 13-15. Frank Wood vil selv være tilstede og galleriet byder på et glas.

Udstillingen kører fra den. 30. september til den 26. oktober 2017.

Galleri kbh kunst
Øster Søgade 34
1357 Kbh K

Kontakt:
Helle Borre
Mobil: 61666646
Mail: info@kbhkunst.dk
... Se mereSe mindre

Frank Wood: If its ugly - its art
VIND EN FLOT SKULPTUR !Du kan nu helt enkelt...VINDE en skulptur, for her ligger Frodige Frida g:) en herlig skulptur af Rikke Stiig og venter på lige dig, SÅ velkommen til Festlig Finissage, kom bare forbi og skriv din mail i bogen, så er du med og kan vinde !
Det sker i Gallery Lowlands Søndag 24e sept 12.00 -17.00 som afslutning på den skønne udstilling der er med Rikke Stiig og Sara Liv Grumløse.Vi ses i Lowlands! KH, Rikke Stiig og Tine RindsGallery Lowlands billede.
Nature Wild - af Charlotte Tønder (købt af Dansk Bank 2017)

 

Kommentere på Facebook

Super fint!!!!

Uha, det vil være flot I min stue. 😍

Det er dælme flot!

Flot billede 💐

Hvor er det flot!😄

Vild med det billede 👍

😍😍😍

+ Se tidligere kommentare

1 måned ago

Kunstnergaden Rørholmsgade

God weekendHave a nice weekend 😀 ... Se mereSe mindre

God weekend

 

Kommentere på Facebook

Det ser nyt og forfriskende ud. Kør gerne videre....

Vil du lære at male abstrakt ? Så har du chancen, når Anitta Jonas afholder kursus i Bennigsens lokaler, Rørholmsgade 21, kld tv 16-17.sep !!

 

Kommentere på Facebook

 

Kommentere på Facebook

Rørholmsgade har åben søndag i morgen kl. 12.00-16.00

 

Kommentere på Facebook

Indlæs mere