Kunstnergaden Rørholmsgade

Fejrede i år 2014, 20 års jubilæum.
Gadefællesskabet i Rørholmsgade er et fællesskab af selvstændige kunstnere og kunsthåndværkere med eget værksted, galleri eller atelier.

Kunstnergade blev grundlagt i 1994 og i dag er vi 25 individuelle kunstnere, hvis største styrke er et udbud af en bred mangfoldighed af kunstværker,
herunder malerier, keramik, mammuttand, smykker, glas, skulpturer, tekstil, tasker m.m.

Det er gadens kunstneres hensigt at give et seriøst bud på kunst og kunsthåndværk.
Vores værksteder, gallerier og atelier er synlige i gadeplan, således at besøgende kan se et repræsentativt udvalg af vores egne og gæsteudstilleres værker – også udenfor åbningstiderne.

Der er ingen godkendelse eller censur, når den enkelte kunstner etablerer sig i gaden. Det er blot et spørgsmål om at finde et ledigt lokale.

Der er således ingen “rød tråd” i gaden. Med Rørholmsgade har vi skabt en unik gade, der er inspirerende at besøge med både veletablerede og nye kunstnere og kunsthåndværkere.

Vi har forskellige åbningstider, men der vil ofte være mulighed for at møde gadens kunstnere i forbindelse med det daglige arbejde i gaden.
Alle kunstnere kan desuden kontaktes med henblik på en besøgsaftale eller i anledning af spørgsmål både inden for og uden for åbningstiderne.

På opfordring udstiller vi også gerne vores kunst i forbindelse med kunstarrangementer, andre gallerier og i virksomheder.