Vores opslagstavle er principielt vores Facebook side. Det vil sige at denne side er et spejl af denne.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Opløftes du også af efterårets varme, gyldne farver, så kig ind i galleriet hos Charlotte Bjørlig 🧡 “Poesi & power” i mixed media/olie.
🧡 Åbent søndag d.1. november kl. 12-16 og andre dage efter aftale.
Rørholmsgade 13
... See MoreSee Less

Opløftes du også af efterårets varme, gyldne farver, så kig ind i galleriet hos Charlotte Bjørlig 🧡 “Poesi & power” i mixed media/olie.
🧡 Åbent søndag d.1. november kl. 12-16 og andre dage efter aftale.
Rørholmsgade 13

Comment on Facebook

som sædvaneligt et smukt og spændene billed

Hej Mette Hansgaard har gode kurser i akvarel for begyndere. Du kan også lære at male akvarel. Se kurser for begyndere på www.mettehansgaard.dk Mvh Mette sms mig gerne, hvis du har spørgsmål på 42680900.Vil du lære at male akvarel på papir fra bunden?
Vil du åbne for din kreativitet på små hyggelige hold?
Akvarelkurser i København K. Rørholmsgade 6. kld.tv.

✔️ Du lærer at male akvarel step by step
✔️ Lær teknikker du kan bruge til at male livet og naturbilleder
✔️ Vådt i vådt teknikker med akvarel på papir
✔️ Kombineret akvarelteknikker med tør og vådteknikker
✔️ Bliv tryg i akvarel, med guidede konkrete øvelser, du kan lære

Kom med på kursus hos Kunstner Mette Hansgaard

🎨Se næste fysiske hold online www.mettehansgaard.dk
Spørg gerne SMS 42680900

Næste hold er 22.oktober eller 26. november. P.S. Der er begrænsede pladser. Du vil få en materialeliste og mere instruktion om kurset inden kursus start.
... See MoreSee Less

Hej Mette Hansgaard har gode kurser i akvarel for begyndere. Du kan også lære at male akvarel. Se kurser for begyndere på www.mettehansgaard.dk Mvh Mette  sms mig gerne, hvis du har spørgsmål på 42680900.

I galleri Ghita Falch i nr 16 er der altid gang i farverne. Her med maleriet Killing Fields og fine skulpturer. ... See MoreSee Less

I galleri Ghita Falch i nr 16 er der altid gang i farverne. Her med maleriet Killing Fields og fine skulpturer.

Hej I efterårsferien har Galleri H❤️åbent søndage 12-16 og torsdage 15-18, og efter aftale på sms 42680900. Malerier er kommet hjem fra tv optagelse og er nu “hjemme igen”

På udstillingen i København, ses maleriudstilling af Mette Hansgaard og fotoudstilling med Martin Dybdal👍

Vidste du, at nogle af Mettes malerier er bl.a. med i den nye tvserie på DR, når ulven kommer) som bliver vist til efteråret?

Så kom glad forbi og se kunst. Blomster stilleben, akvarel, malerier med moderne landskab og figurative elementer, du kan gå på opdagelse i🤗 se mere på mettehansgaard.dk
... See MoreSee Less

Hej I efterårsferien har Galleri H❤️åbent søndage 12-16 og torsdage 15-18, og efter aftale på sms 42680900. Malerier er kommet hjem fra tv optagelse og er nu “hjemme igen”På udstillingen i København, ses maleriudstilling af Mette Hansgaard og fotoudstilling med Martin Dybdal👍Vidste du, at nogle af Mettes malerier er bl.a. med i den nye tvserie på DR, når ulven kommer) som bliver vist til efteråret?Så kom glad forbi og se kunst. Blomster stilleben, akvarel, malerier med moderne landskab og figurative elementer, du kan gå på opdagelse i🤗 se mere på mettehansgaard.dk

3 weeks ago

Kunstnergaden Rørholmsgade

To Rørholmsgade-kunstnere (Charlotte Tønder Villadsen og Charlotte Bjørlig) har indtaget Amsterdam 10.-11. oktober - her på den røde løber ind til kunstmessen ADAF, hvor de har en stand hver. 
🧡 Se mere på www.adaf.nl
... See MoreSee Less

To Rørholmsgade-kunstnere (Charlotte Tønder og Charlotte Bjørlig) har indtaget Amsterdam 10.-11. oktober - her på den røde løber ind til kunstmessen ADAF, hvor de har en stand hver. 
🧡 Se mere på www.adaf.nl

Comment on Facebook

Hvor er det spændende. Jeg glæder mig til at høre om jeres oplevelser - god tur 😍🤩👍 Knus Ingrid Møller 😘

Rigtig god fornøjelse, håber I får en fantastisk oplevelse😍

I ser SÅ godt ud med udslået hår 😎

Super duper 🤗

Visiting beautiful GalleriV58 booth at Copenhagen Art Fair 'Kunst for alle' today, being a little proud in front of my 'Kamiasobis '👍
Remember Sunday 4/okt. is the last day to visit.

コロナの中で何とか開催されたコペンハーゲンでのアートフェアへ行ってきました。所属画廊、GalleriV58のブースにて展示されている「紙遊び」シリーズの前で記念写真。何と朝から大勢の人出だったそうです!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Det hænger så flot! 😊

Vi er åben idag
12.00-16.00
Vi ses!
... See MoreSee Less

Tak for i dag og de mange besøg på standen. Vi holder både åbent i Kunstnergadens gallerier (kl.12-16) OG på Kunst for alle (kl.11-17) søndag d.4/10 🤗 Kom ind i varmen og kig... ... See MoreSee Less

Tak for i dag og de mange besøg på standen. Vi holder både åbent i Kunstnergadens gallerier (kl.12-16) OG på Kunst for alle (kl.11-17) søndag d.4/10 🤗 Kom ind i varmen og kig...Image attachmentImage attachment
Load more