Anne-Lise Evensen

Jeg er født i Fakse Ladeplads på Sydsjælland, hvor jeg havde min barndom. At vokse op i et lille samfund på Sydsjælland har givet mig mange oplevelser i “livets rygsæk”. Derfor indgår stemninger og humør ofte i mine arbejdsprocesser omkring mine billeder. Siden 20-års alderen har jeg boet og arbejdet i København

Uddannelse: Århus Kunstakademi, Holbæk Kunsthøjskole, Glyptotekets Tegnekursus, Helnæs Kunsthøjskole og Social- og dramapædagog.

Inspiration: Sanseindtryk fra livets hverdagssekunder og fra de tidligste oplevelser er min inspiration. Jeg har fra naturens side en stor nysgerrighed, er meget spørgende/ søgende. Har fra barndommen søgt at udtrykke mig gennem tegninger, skitser, malerier.

Blandt mange af mine inspirationskilder er personer som Hundertwasser, Gaudi, Dan Turrel og Ib Spang Olsen med sine skønne tegninger. Bladtegneren Roald Als er også til stor underholdning og inspiration.

Jeg maler med forskellige teknikker og materialer: akryl samt blandteknik, oftest i enkel, symbolsk og naivistisk form fra det tegneserieagtige over til et mere ekspressivt udtryk.

Anne-Lise Evensen`s værksted har åbent efter aftale, men da der arbejdes næsten hver dag, er du velkommen!
Rørholmsgade 2 A, st.
1352 København K
Telefon: 29 82 98 04
e-mail: ale@alekunst.dk