Birte Claire

I galleriet udstiller de to billedkunstnere Birte Claire og Niels Thune sine malerier, såvidt muligt inklusiv deres sidst nye værker. Der er mulighed for at se malerierne under forskellige lysforhold, og der lægges vægt på at finde frem til bedst mulig tilpasning til kundens hjem.

Birte Claire
Birte har bl.a. fået flere års undervisning af maleren Gerda Swane, inkl. malerskole i Tyrkiet.
Birte sætter med rod i ekspressionismen form og farve i højsædet og maler ud fra egne oplevelser, drømme og fantasier med stor vægt på koloristisk balance og skønhed. Emnerne er oftest kærlighed, som regel udtrykt ved det kvindelige aspekt, idet det smukke kropssprog på en gang udtrykker ro og værdighed og samtidig en uforklarlig, kraftfuld udstråling. Med Birtes dygtige valg af glade farver opnås en smittende varme hos beskueren.

Birte har udført specielle opgaver over for TV, H.C.Andersen International i København og Japan etc. og udsmykning af bl. a. Moment Studenterhjælpen København og Århus. Er medlem af Rørholmsgadekunstnerne med permanent udstilling i Galleri Højberg, Rørholmsgade 13, Kbh. Leveret til Taastrup erhvervspris 1997 og 2005. Var på Irmas kunstposer i 2007.

Har udstillet i / solgt til et utal af kunstforeninger og messer m.m. i Danmark – er flere gange kåret som årets kunstner i de respektive kunstforeninger – samt i Indien, Tyskland, Sverige, Holland, USA, Monaco og Portugal.

Åbningstider:
Første søndag i hver måned kl. 12-16 samt efter aftale. Kan kontaktes på tlf. 40292962/20155316 eller mail: birteclaire@hoejberg.com

gade & nummer:
Rørholmsgade 13 th.