Charlotte Bjørlig

CB-Kunst v. Charlotte Bjørlig
(for English – see below)

For mig er maleriet først helt færdigt, når det har balancen mellem poesi og power – mellem det rå og det fine, historierne og alt det usagte…

Der skal være noget at gå på opdagelse i for iagttageren.

”Vulkansk energi på lærred…” Sådan skrev Kirsten-Marie Hedeland, kunstskribent på Kunstmagasinet Kunstavisen, om mine malerier.

”Malerier med både poesi og power…” Sådan beskrev en køber min kunst.

Jeg finder uendelig inspiration i de rå landskaber – som dem jeg fandt på Island med alle vulkanerne, vandfaldene og den upolerede skønhed. Når jeg rejser sydpå er det mest Italien der kalder, og de sidste 10-12 år har jeg tilbragt en del af sommeren i Toscana, hvor jeg konstant bliver inspireret af de rustikke strukturer, varme farver, sproget og sporene af tiden, der går.

Jeg er fuldtidskunstner og folder mig ud i mixed media og oliemaleri. Hvis du vil se mere, så besøg min hjemmeside www.cb-kunst.dk eller følg mig på instagram @charlottebjorlig eller lav en aftale om fremvisning i galleriet.

***

For me the painting is only fully finished when it has the balance between poetry and power – between the raw and the fine, the stories and all the unspoken…

There must be something to explore for the observer.

”Vulcanic energy on canvas…” That is how Kirsten-Marie Hedeland, art writer at the Art magazine Kunstavisen, wrote about my paintings.

”Paintings with both poetry and power…” That is how one of my customers described my art. 

I find endless inspiration in the raw landscapes – like the ones I found in Iceland with all the vulcanos, waterfalls and rough beauty. When traveling south it is mostly Italy calling, and for the past 10-12 years I have spent part of the summer in Tuscany, where I am constantly inspired by the rustic structures, warm colors, the language and traces of time passing …

Åbningstider:
Åbningstider: Altid første søndag hver måned kl. 12-16. Derudover efter aftale.

Kontakt mig gerne på tlf. 3026 3540 (Charlotte Bjørlig)
eller pr. mail: cbkunst@gmail.com

gade & nummer:
Rørholmsgade 13