Charlotte Tønder

Billedkunstner og bronze skulptør.

Det konstante i mit liv er kunsten! De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for hvordan det endelige motiv bliver.

I 2019 begyndte jeg at lave bronze skulpturer af rigtige grøntsager med mange skønne finurlige udtryk efter metode Cire Perdue. De har været meget efterspurgte i kunstforeninger rundt i Danmark og hos private. Jeg elsker balancen i at udfolde min kreativitet på lærreder samt arbejde med det mere maskuline i bronzen.

Jeg har taget kurser både i San Francisco hvor jeg tidligere har boet i flere år samt kurser i København. Mit kunsteriske oase de sidste 7 år, er mit galleri i Rørholmsgade hvor jeg både fungerer som kunstner og gallerist for flere skulptører og periodevise andre kunstnere.

Jeg er gallerist for Hans Felthaus og hans skønne strudser. Og har altid et spændende sortiment i galleriet. Kom endelig forbi og besøg mit galleri.

Åbningstider:
Efter aftale. Kontakt mig på tlf. 22 24 11 99.

Fast åbning hver første søndag i månedet.

Skriv til mig på
galleri@charlottetoender.dk
www.charlottetoender.dk

Gade & nummer:
Rørholmsgade 11 kld.tv