Galleri Ghita Falch

(English text follows below)
Jeg har altid holdt af at tegne, male og eksperimentere med udtryk og former, og igennem årene har jeg været på diverse kurser og malet lidt på hobbyplan. Jeg kom dog først rigtig i gang med penslerne, da mange af mine indretningskunder fortalte, at de aldrig fik tid til at gå på udstillinger og finde det rigtige maleri. De havde for travlt med børn og arbejde, var i tvivl om hvilken farver de skulle vælge og hvor de skulle søge.
Siden 2011 har jeg haft eget galleri i Rørholmsgade, hvor jeg viser et bredt udvalg af mine farverige malerier og unika kunstpuder.
På min hjemmeside www.ghita-falch.dk kan du downloade et komplet katalog over ikke solgte malerier med mål og priser, solgte malerier samt se eksempler på mine individuelt fremstillede puder.

Hvis du er interesseret i malerier eller puder, så kom forbi galleriet eller kontakt mig for en fremvisning, og der vil selvfølgelig være mulighed for at se kunsten i dine egne omgivelser efter aftale. Farvene er ofte lidt mere klare end du ser her.

På min hjemmeside www.ghita-falch.dk kan du downlowde mit komplette udvalg af malerier og puder.

Ud over mine egne ting, har jeg altid en gæstekunstner med spændende keramik.

Følg mig gerne på facebook/gallerighitafalch og instagram/ghita falch

 

Ghita Falch Gallery

I have always liked to draw, paint and experiment with expressions and shapes, and over the years I have been to various courses and painted a little on a hobby level. However, I only really got started with the paintings when many of my interior design clients told me that they never had time to go to exhibitions and find the right painting. They were too busy with children and work, were in doubt about what colors and sizes to choose and where to look.

Since 2011 I have had my own gallery in Rørholmsgade, where I show a wide selection of my colorful paintings and unique art pillows.
On my website www.ghita-falch.dk you can download a complete catalog of unsold paintings with measurements and prices, sold paintings and see all of my individually made pillows.

Åbningstider: 

Den første søndag i måneden 12.00-16.00
Den første torsdag i måneden 16.00-19.00
Træffes derudover efter aftale på tlf. 24651939
eller mail@ghita-falch.dk
www.ghita-falch.dk


Gade & nummer:
Rørholmsgade 16, kld. tv.