Galleri Ghita Falch

Jeg har altid holdt af at tegne, male og eksperimentere med udtryk og former, og igennem årene har jeg været på diverse kurser og malet lidt på hobbyplan. Jeg kom dog først rigtig i gang med penslerne, da mange af mine indretningskunder fortalte, at de aldrig fik tid til at gå på udstillinger og finde det rigtige maleri. De havde for travlt med børn og arbejde, var i tvivl om hvilken farver de skulle vælge og hvor de skulle søge.

Derfor var det så dejligt da jeg fandt Rørholmsgade og fik mulighed for at åbne mit eget galleri, hvor jeg viser et bredt udvalg af mine malerier og unika puder.

På min hjemmeside www.ghita-falch.dk kan du downloade et komplet katalog over ikke solgte malerier med mål og priser, solgte malerier samt se eksempler på mine individuelt fremstillede pyntepuder.

Alle malerier kan selvfølgelig ses i natura hos mig efter aftale eller lånes med hjem til dig i 8 dage, så du kan se det i de rigtige omgivelser, for de viste farver er meget vejledende. Oftest er farverne mere klare end det du ser.

Hvis du er interesseret i malerier eller puder, så kom forbi galleriet eller kontakt mig for en fremvisning.

Åbningstider: 

Den første søndag i måneden 12.00-16.00
Træffes derudover efter aftale på tlf. 24651939
alternativt send en mail til mail@ghita-falch.dk

Gade & nummer:
Rørholmsgade 16, kld. tv.