Galleri Sisse Borg

Jeg har tegnet en del fra jeg var barn og senere hen tilført maleriet, som er endt med at blive en stor del af mit liv. Det giver en dejlig følelse af ro og at tiden står stille når jeg har en pensel i hånden og jeg elsker det!

Mine akrylmalerier er ofte inspireret af små glimt fra dagligdagen, ansigter jeg møder og naturen som jeg elsker. jeg søger mod de små detaljer og realisme med et glimt i øjet og malerierne er for det meste farverige. Når jeg maler akvarel mikser jeg tit med lidt akryl, blæk, struktur fra stof, pinde og andet materiale jeg finder.

Se mere på:

www.sisseborg-art.dk

Instagram: sisse-borg.art

Åbningstider: 

1. Søndag i hver måned fra kl. 12-16
og tit også første torsdag i måneden kl 16-19 og ellers efter aftale. Kontakt: mail@sisseborg.dk, eller sms/tlf 26188241

Gade & nummer: 

Rørholmsgade 21, tv