Helle Borre

Siden 2006 har Galleri kbh kunst repræsenteret ung og spændende samtidskunst af både etablerede og up-and-coming kunstnere.

I galleriet arbejder 2 kunstnere i et atelier, dertil repræsenterer galleriet fast  omkring 20 andre kunstnere. Dette betyder, at der altid er mere end 200 forskellige værker at vælge mellem i galleriet.

Omtrent 6-10 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk, og er med tiden blevet kendt for at være et “gro-sted” for up-and-coming kunstnere. Galleriet har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger. Er du interesseret i moderne kvalitetskunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger.

Galleri Kbh Kunst sælger kun original kunst, og er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk, er det muligt at låne det med hjem på prøve.
Åbningstider: 

Onsdag-fredag 11:00 til 15:00
Lørdag 11:00 til 15:00

1. søndag i måneden 12-16
Samt efter aftale 🙂

Kontakt Helle Borre +45 61666646
helle.borre@gmail.com

Tjek hjemmesiden www.kbhkunst.dk
for evt. ændringer af åbningstider.

Gade & nummer: 
Galleri KBH kunst, Øster Søgade 34